Skadesværksted

Skadesværksted

Har du været uheldig at få en skade på din bil? Så kontakt straks vores Pladeværkfører Morten Shulze på tlf. 87941505.

Vi hjælper dig med alle formaliteter omkring kontakt og anmeldelse til forsikringsselskabet, taksering af din bil, videre transport m.m.

Vores vigtigste opgave i det hele taget er at hjælpe dig så nænsomt som muligt gennem reparationsforløbet, og husk, at det altid er dig, der bestemmer, hvor din bil skal repareres efter et uheld – og ikke dit forsikringsselskab!

Vi reparerer skader på alle bilmærker og samarbejder med samtlige forsikringsselskaber.

Vi er specialister i reparere Peugeot og Citroën, hvilket er din garanti for fagmæssig korrekt håndværk, og at bilen igen bliver som før, skaden skete. Dette er både vigtigt for den kosmetiske del og brugtbilprisen, men i endnu højere grad er det afgørende, at sikkerhedsudstyr og kollisionszoner i bilen bliver genetableret efter producentens anvisning.

Vores værksted bliver løbende kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut.

Hos os får du en gratis erstatningsbil ved karrosseriskader – oftest en nyere Peugeot eller Citroën – stillet til rådighed, mens din bil er under reparation.

Erstatningsbil

Leje ved karrosseriskader: Gratis under reparation af skade (dog max. 100 km. pr. dag). Ekstra km kr. 2,00 pr. km. Kørsel kun i Danmark.

Selvrisiko: Kr. 5.000,- (mulighed for selvrisiko-forsikring for kr. 75,- pr. dag)

Alle priser er inkl. moms